چه زمانی بشر موفق خواهد شد مدارهای نپتون و پلوتو رو پشت سر بگذارد و از منظومه شمسی خارج شود؟

ساخت وبلاگ
چه زمانی بشر موفق خواهد شد مدارهای نپتون و پلوتو رو پشت سر بگذارد و از منظومه شمسی خارج شود

انتظار می رود اکتشافات انسان در مریخ تا سال 2025 الی 2030 طول بکشد, بنابراین منطقی است که فکر کنیم بشر تا پایان قرن موفق نخواهد شد به مدارهای نپتون و پلوتو برسد

دانشمندان تخمین می زنند با استفاده از روش های فعلی هزار سال طول خواهد کشید تا انسان بتواند به نزدیک ترین ستاره، پروکسیما قنطورس، سفر کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ScienceAlert، از زمانی که محققان دریافتند این ستاره دارای سیاره ای قابل سکونتی است، شور و شوق بیشتری دارند تا ایده سفر میان ستاره ای را میسر سازند.

پروکسیما قنطورس به معنی «نزدیک» ستاره کوتوله قرمز با فاصله 4/2 سال نوری و نزدیک ترین ستاره به زمین پس از خورشید است. در صورت فلکی قنطورس است. این ستاره در سال ۱۹۱۵ و توسط رابرت اینز، رئیس رصدخانه ملی آفریقای جنوبی کشف شد.

پروکسیما قنطورس جزئی از سامانه ستاره ای آلفا قنطورس به شمار می آید و نزدیک ترین ستاره به خورشید ما است.

گیلیام انگلادا-اسکود، سرپرست تیم پژوهشی که این سیاره را کشف کردند، می گوید: «این امر بسیار امیدوارکننده است. حالا که می دانیم این سیاره وجود دارد، می توانیم بیشتر خلاق باشیم. بهترین راه حل را پیدا کنیم؛ جست وجوگرهای بین ستاره ای به فضا بفرستیم یا فضاپیمای ویژه ای برای رصد این سیاره طراحی کنیم».

با این حال فاصله 4/2 سال نوری که بین سیاره ما و پروکسیما قنطورس وجود دارد، برای جست وجوگران فضایی مسافت بسیار زیادی محسوب می شود. بنابراین اولین سوال که پیش می آید این است که دقیقا چقدر طول خواهد کشید تا اولین انسان منظومه شمسی را ترک کند؟

اینطور که به نظر می رسد، این سفر به این زودی ها رخ نمی دهد. در یک نظرسنجی عمومی، 35 درصد از افراد به گزینه 2100 سال یا بیشتر رای دادند.

چارلز هورن باستل، یکی از رای دهندگان، توضیح داد: «انتظار می رود اکتشافات انسان در مریخ تا سال 2025 الی 2030 طول بکشد، بنابراین منطقی است که فکر کنیم بشر تا پایان قرن موفق نخواهد شد به مدارهای نپتون و پلوتو برسد».

اما برخی از علاقه مندان به فضا، نسبت به فرصت سفر میان ستاره ها خوشبین هستند و معتقدند که اگر حداکثر تلاشمان را به کار بگیریم می توانیم احتیاجات سفر به ستاره پروکسیما قنطورس را تا سال 2100 مهیا کنیم.

برخی دیگر مانند مارکوس یانگ، محققی در آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی هوایی آمریکا، دیدگاه واقع بینانه تری دارند. در سال 2008 در یک کنفرانس اعلام کرد که تیم تحقیقاتی وی هیچ گزینه مناسبی برای سفر میان ستاره ای پیدا نکرده است.

یانگ گفت: «ایده ها و طرح های زیادی وجود دارد که شاید در ابتدا فکر کنید کار می کنند اما پس از مقداری تحقیق و بررسی درمی یابید که هیچ کدام امکان پذیر نیستند».

اما یانگ تاکید کرد که دانشمندان باید به مطالعه و بررسی مشکلات که مانع از به حقیقت پیوستن سفرهای میان ستاره ای می شود، ادامه دهند.

در حال حاضر، چند راه حل برای ترک منظومه شمسی وجود دارد، از جمله راکت های هم جوشی که حتی ناسا هم آنها را خریداری کرده است. هرچند تابش اشعه های مضر این روش برای حمل انسان بیش از اندازه سمی است.

منبع:آنا

مقالات بروز کشوری...
ما را در سایت مقالات بروز کشوری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان maghale بازدید : 130 تاريخ : چهارشنبه 4 مرداد 1396 ساعت: 5:46